PacketVideo

Annonse


Prøv sanntidsvideo på PDA

PacketVideoEn av PacketVideos samarbeidspartnere er britiske Sendo, som snart lanserer verdens første mobiltelefon med Microsofts Stinger-programvare.

Mattakerprogrammet PVPlayer er allerede tilgjengelig for de mange som har en Windows PC-basert Pocket PC.

Egne TV-kanaler

Dessverre kan du ikke ennå ikke gå til hvilken som helst nett-TV-kanal som TV2s Frihet og se de siste, norske nyhetene. På PvairGuide finner du en oversikt over TV-stasjoner som er tilgjengelig for systemet.

Skreddersydd for dårlige forhold

I følge PacketVideo er systemet skreddersydd for moble nettverk med mange feilkilder og variabel hastighet. For et par uker siden testet det japanske teleselskapet NTT PacketVideo under såkalt kontrollerte forhold. Resultatet var lovende, men det gjenstår ennå å se hvordan det oppfører seg med europeiske standarder og forhold.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse