Annonse


Nokia ber om unnskyldning

Nettstedet My-communicator.com er basert I Polen, og regnes som selve referansen for innehavere av Nokias flaggskipmodeller i Comminicator-serien.

Hit går både potensielle kjøpere og eksisterende eiere av PDA-telefonene for å holde seg oppdatert. Og ikke minst: Laste ned bruksanvisningen om de har mistet den.

– Vår eiendom

Nettstedet hadde lagt ut brukerveiledningen til 9210, men fikk kontant reaksjon fra Nokia. De ble gjort oppmerksom på at bruksanvisningen var Nokias eiendom, og at de ikke hadde rett til å publisere den uten tillatelse.

Reaksjonen fra nettstedet lot ikke vente på seg.

Annonse


– Alt vi har gjort for å markedsføre Nokia, uten å få betaling. Og så opplever vi dette, skrev en bitter webmaster Michal Jerz i et åpent brev til Nokia.

Massiv støtte

Megabytes med støttebrev strømmet inn til My-Communicator.com. Enkelte truet med å gå tilbake til butikken med sin 9210 og forlange pengene tilbake. Andre tilbød penger til juridisk hjelp.

Nå har finnene funnet tilbake til sin «sisu» og besinnet seg.

Jerz har fått en høytidelig unnskyldning. Nokia beklager språkbruken og truslene i den første henvendelsen, men holder fast ved at bruksanvisningene må bort.

Fjernet

De er nå fjernet fra nettstredet, men Jerz håper likevel at Nokia skal ombestemme seg.

– De tjener ingenting på å behandle sin dokumentasjon som forretningshemmeligheter, er hans konklusjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse