Motorola silicon

Annonse


Motorola gjør dingser smartere

Motorola siliconForskerne er de første som har klart å kombinere de beste egenskapene tilsilisium (silicon) med de materialer som kreves for mer avanserte tillempinger, skriver Motorola i en pressemelding. Hva de legger i dette sier de imidlertid ikke noe om.

Intelligente produkter

Oppdagelsen skal være løsningen på et problem som har utfordret vitenskapen gjennom 30 år og den er forventet å dramatisk forandre halvlederindustrien gjennom å muliggjøre mer intelligente og bedre produkter samt helt nye kategorier av halvledere.

For konsumentene kommer dette til å innebære smartere elektroniske produktertil lavere pris, produkter som kan mer og som har fascinerende nyeegenskaper som åpner for en helt ny verden av muligheter og tillempninger.

Patenter

Metoden er opprinnelig utviklet av Dr. Jamal Ramdani ved Motorola Labs, somsammen med et stort team av forskere og ingeniører har utviklet og forfinetprosessen. Motorola har registrert over 270 patenter som er direkte relaterttil denne teknologien, opplyser selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse