Sony eVilla

Annonse


Sony skrinlegger minisurfer

Sony eVilla

eVilla følger i fotsporene til 3Coms surfemaskin Audrey, som ble tatt av markedet kort tid etter lansering. Kundene var rett og slett ikke interesserte, sannsynligvis fordi lave PC-priser gjør det vanskelig å forsvare innkjøp av tynne surfe-klienter som yter langt mindre.

Likevel, Sony hevder at det er problemer med stabilitet og brukervennlighet i operativsystemet BeIA som ligger til grunn for avgjørelsen. Men Palms oppkjøp av Be i August har ifølge Sony ingenting med skrinleggingen av eVilla å gjøre. Det skriver nettstedet BetaNews.

De få som har rukket å begynne å bruke eVilla vil få refundert alle utgifter, inkludert abonnementsavgifter for Internett. eVilla var ment som en enkel og lettforståelig harddiskløs surfe-PC, og stilte blant med trykkefølsom A4-skjerm. Produktet nådde aldri det norske markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse