Midgard logo

Annonse


Midgard letter på sløret

Midgard logoI sitt neste store nettbaserte dataspill, tar FunCom det store skritt fra en futuristisk planet 30.000 år inn i fremtiden, tilbake til vikingtiden, norrøne guder, og landsbyliv.

Men ikke forvent deg Anarchy Online med vikinger i stedet for cyberpunks. FunCom har nemlig planer om å gjøre Midgard til et spill hvor hver spillers yrke og rolle i landsbyen er minst like vikt som kamp, og sosial interaksjon og samfunnsbygging danner grunnlaget for spillets gang.

– Vi lager en usedvanlig detaljert og troverdig verden som gjenspeiler norrøn historie og myter, men uten å la realismen gå ut over spillbarheten. Vår visjon for Midgard har alltid vært lav inngangsterskel, men stor dybde, sier prosjektleder Ragnar Tørnquist i en pressemelding fra FunCom.

En nærmere titt på hva Midgard vil by på får du i artikkelenFunCom presenterer Midgard, hvor ITavisen.no intervjuer Tørnquist på E3-messen i Los Angeles .

Midgards offisielle hjemmesider er å finne på www.worldofmidgard.com. Her vil FunCom gradvis legge ut mer informasjon om spillet, frem til den foreløpig ikke-fastsatte lanseringsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse