Annonse


Ericsson med ny trådløs handsfree.

Ingen i Ericsson vil offisielt bekrefte at det nye headsettet er på vei, men etter det ITavisen.no har grunn til å tro dreier det seg denne gang om et betydelig mindre apparat enn BHB-10. Batteritiden og lydkvaliteten skal også være forbedret i forhold til forgjengeren.

Flere Bluetoothprodukter

Hvordan det hele vil se ut vet vi foreløpig ikke, men det synes klart at handsfree-settet vil komme på markedet i oktober, da Ericsson planlegger å lansere flere bluetooth-produkter.

BHB-10 er ikke lenger å få tak i, og Ericsson bekrefter at produksjonen av denne er opphørt.

Bluetooth fortsatt liv laga

Mange synes å ha mistet troen på Bluetooth, etter at det stadig har dukket opp nye problemer i forbindelse med implementering av teknologien. Men samtidig satses det for fullt på utvikling av nye Bluetoothprodukter, og mye tyder på at det er alt for tidlig å vende denne teknologien ryggen ennå.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse