Mobil med Hotmail

Annonse


Hotmail på mobilen

Mobil med HotmailMicrosoft vil gi sine 20 millioner europeiske Hotmail-brukere tilgang til e-posten via mobiltelefon. Selskapet presenterte i ettermiddag en allianse, der de foreløpig har to mobiloperatører.

Den danske operatøren TDC og engelsk-hollandske CMG har ifølge Reuters gått inn i et joint venture med Microsoft, og skal være første gang Microsoft har tilbudt sine Hotmail-tjenester over mobilnettet. Sunrise, en sveitisk mobiltjeneste som er eiet av TDC og TDC selv vil være pilotene i dette nye europeiske fremstøtet fra Microsoft.

SMS i bunn

Reuters skriver videre at SMS vil være kjernen i Microsofts tilbud, og i praksis være e-postbæreren hos Hotmail. Ved å legge en så velkjent teknologi i bunnen håper Microsoft åpenbart å gi tjenesten et ekstra løft.

E-posten er ikke det eneste som Microsoft vil slippe mobilbrukerne inn på. Nyhetstjenester og mulighet for enkel surfing på deler av weben skal også inn i pakken.

Microsoft planlegger å etterhvert ha 40 europeiske operatører med i sin Hotmailallianse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse