Intel Pentium 4

Annonse


2GHz-prosessor lanseres på mandag

Intel Pentium 4De fleste store PC-produsenter forventes alle å lansere nye modeller bygget rundt 2 GHz-prosessorer fra Intel neste uke. Man må riktignok forutsette en viss automatisk forsinkelse før vi får tilgang på denne maskinvaren i Norge, men den amerikanske lanseringen er i det minste et sikkert tegn på at vi 2Ghz-maskinene er på vei.

PC-forhandler Komplett Data vet ikke nøyaktig når de nye prosessorene vil havne i norske butikkhyller, men kan fortelle at den nye Pentium 4 vil ha en veiledende utsalgspris på omlag 7,795 inkl. moms og CPU-vifte.

Prisen på en rekke andre Intel-prosessorer settes også nå ned betraktelig. For eksempel koster 1,8 GHz-versjonen av Pentium 4 nå 3,595 kroner, mens 1.5 GHz er nede på 1,895 kroner.

Samtidig ligger AMDs Athlon 1,4 Ghz på 1595 kroner, som etter sigende gir deg den samme (eller bedre) spill- og multimediaytelsen som P4 1,8Ghz, for halve prisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse