Tomb Raider 2

Annonse


Jolie bekrefter Tomb Raider 2

Tomb Raider 2– Det ser ut som det vil skje. De skriver en ny en. Jeg skal spille Lara Croft igjen, sier Jolie til den skotske avisen Daily Record.

Etter årets kassasuksess med filmen Tomb Raider, til tross kjølig mottakelse fra anmeldere, ligger alt til rette for at også Tomb Raider 2 og Jolie vil lokke spillfans, tenåringer, og lesber til kinosalene. Det ser foreløpig ut som om det blir regissør Simon West som vil få ansvaret også for Tomb Raider 2.

– Hvis vi kan få det til hundre ganger bedre, gjøre en masse nye ting, og klekke ut et storslått nytt manus med masse nytt som ingen har sett før – så gjør vi det, lover Jolie.

Fansidene på nettet har allerede begynt nedtellingen til neste gang den barmkraftige og spreke arkeologen Lara Croft dukker opp på det store lerretet. Flere tipper Tomb Raider 2 vil har premiere sommeren 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse