Siemens Multimobile Kodak

Annonse


– SX 45 er ikke forsinket

Siemens Multimobile KodakEven Amdal i Siemens sier selskapet like vel vil markedsføre SX45 fra begynnelsen av oktober, men at kundene vil bli gjort oppmerksom på at GPRS-modellen først er klar rundt årsskiftet. -Vi vil være åpne og informative, sier salgsdirektør Even Amdal, som håper han derved kan unngå å bli kritisert for å ha sluppet et »halvferdig» produkt.

Antenne

I går skrev ITavisen.no at Siemens talte på knappene med hensyn til norgeslansering av SX45. Nå ser det altså ut til at de vil satse også på den rene GSM-modellen. Det betyr i praksis at du får en Cassiopeia PDA med både CF-_og MMC-port. I tillegg kommer antennen på toppen, som viser at det også er mulig å bruke maskinen i GSM-nettet.

Bra nok for ASP

ITavisen.no prøve maskinen (uten GPRS) i mars, og mener det absolutt er et anvendelig produkt. For ASP-løsninger som ikke krever mer enn 9.6 Kbit/s er denne mer enn rask nok. Det holder også til nedlasting av e-post, så lenge du ikke laster ned tunge vedlegg som grafikkfiler og presentasjonsfiler (med mindre du har en usedvanllig ).

Enheten lar deg også enkelt komme inn på bedriftens intranett, enten gjennom ordinær HTML, eller via WAP.

Annonse
Streaming

Det er først når du ønsker å streame video eller audio at du oppdager at hastigheten er for dårlig. Da stopper alt opp, og det hjelper ikke lenger å være tålmodig.

For den som synes det blir lenge å vente til jul, eller som ikke ser noe behov for GPRS er dette et godt alternativ. Vi kommer tilbake med en grundigere test så snart arbeidet med det endelige produktet er sluttført.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse