Motorola Accompli 008

Annonse


Java-spill til mobiltelefoner

Motorola Accompli 008Java-telefoner åpner for spill og mye mer. Lanseringen kommer samtidig med at Motorola slipper den første Java-utstyrte mobiltelefon, Accompli 008, på det norske marked.

Innholdstjenester

Programmeringspråket Java åpner for en rekke nye innholdstjenester over mobilt internett, som japanerne har vist siden i vinter. Med bevegelse i bildet blir det helt andre muligheter for å lage attraktive spill for mobile terminaler.

Lastes ned

Mobilspill har til nå vært forhåndsinstallert av produsenten i mobiltelefonen, enkle tekstbaserte SMS-applikasjoner eller WAP-spill som krevde gjentatte oppringinger til operatør og derfor ble dyre i bruk. Telenors nye Java-spill lastes ned i mobiltelefonen og spilles uten oppringt eller konstant tilgang til internett gjennom GPRS (som Accompli 008 forøvrig også har).

Mer enn spill

Men det skal komme mer enn spill. – I tiden fremover regner vi med å se en rekke andre programmer av denne typen, som for eksempel adressebøker og e-postprogrammer eller kart og byguider, sier direktør for mobilt Internett i Telenor Mobil, Rick Brown.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse