Siemens CL4

Annonse


Siemens dropper sofasurfbrett

Siemens CL4Det betyr at det ikke blir mulig å ligge på sofaen og surfe på Internett med den forvokste PDA’en fra Siemens. I alle fall ikke via DECT, slik planen var for CL4. Proffutgaven SL4 støtter ikke denne teknologien, men har i stedet en PCMCIA-port der du kan putte et nettverkskort eller en korttelefon dersom du ønsker å komme på nett.

Tregere

Ennå er det bare de aller færreste som har satt opp trådløse nettverk i hjemmene sine. Uten WLAN må du eventuelt bruke telefonkort, og da kan surfingen fort bli kostbar moro – i tillegg til at hastigheten selvfølgelig ikke vil bli på langt nær like god i mobilnettet.

Trådløst hjemmenett

Siemens vil imidlertid lansere et eget radionettverk til hjemmebruk. Dette vil gjøre det mulig å koble sammen flere maskiner, i tillegg til at du kan knytte deg trådløst til Internett. Hastigheten på dette nettet vil ligge på drøyt 600 Kbit/s og egner seg godt dersom flere i en husstand ønsker å dele på en bredbåndsaksess.

SL4

SL4 er et surfebrett med tilnærmet samme funksjonalitet som PDA’ene uten tastatur. Den har trykkfølsom skjerm og benytter en variant av operativsystemet Windows CE.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse