Windows embedded

Annonse


Nå kan du prøve Microsoft Talisker

Windows embeddedBetaversjonen er først og fremt beregnet på utviklere som vil begynne å jobbe med løsninger for Talisker, som skal ta over som dominerende operativsystem på Pocket PC-er og andre såkalte «embedded» systemer.

Talisker tiller blant annet med innebygd støtte for Bluetooth, WLAN, og støtte for Internet Explorer 5.5, Windows Media, og DirectX 8. Det er også mulighet for å skifte utseende på operativsystemets grensesnitt, ved bruk av «skins».

Minimumskravet for å installere Talisker er en PC med Pentium II 500 MHz, Windows 2000 eller Windows XP, 192 MB RAM, og 2.1 GB ledig harddiskplass.

Microsoft Talisker Emulation Ediation Preview 2 (!), kan lastes ned fra msdn.microsoft.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse