m125 Palm

Annonse


Ny “billig-Palm” med ekspansjonsport

m125 PalmMaskinene skal allerede være kjørt ut til flere lagre, klare for å puttes i hyllene når salget starter i neste uke. Produktinformasjonen som er lekket ut bekrefter også at Palm har utstyrt maskinen med sin nye standardkobling.

Secure Digital

Den Europeiske utgaven er utstyrt med 4 MB ROM og 8MB RAM, mens den amerikanske utgaven har 2MB ROM. Maskinen skal ikke være tilpasset oppgradering til kommende OS fra Palm.

Med ekspansjonsport for SD-kort vil du kunne lagre store mengder data på maskinen, i tillegg til at det gir deg mulighet for å benytte tilleggsutstyr for tilkobling til trådløse nettverk, GSM, GPS og lignende etter hvert som slike produkter introduseres.

Prisen er ventet å bli på 250 dollar, eller snaut 2.500 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse