SimpleTech CF-kort

Annonse


Hitachi med 1GB flashkort

SimpleTech CF-kortSimpleTech spesialiserer seg på å utvikle flash-kort basert på brikker fra andre produsenter, og har lenge vært kunde hos Hitachi. Nå går selskapene sammen om å lansere de ferdige minnekortene.

CF type I og II

Bob Funco i Hitachi sier til eeTimes at SimpleTech bruker nær 40 prosent av alle flash-brikker selskapet produserer. Hitachi vil fortsatt implementere sine brikker i kort og moduler av ulike typer for salg utenfor USA.

De første resultatene av samarbeidet blir to Compact Flash type II-kort med kapasitet på henholdsvis 1GB og 850 MB. I tillegg kommer et tynnere type I-kort med 640 MB minnekapasitet.

Et minnekort på 1GB vil kunne lagre over 16 timer musikk, eller flere hundre digitale bilder, avhengig av størrelse og oppløsning. Kortene kommer på markedet i oktober, og prisen vil trolig ligge på mellom 10 og 15 kroner per MB.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse