Defender of The Crown

Annonse


Defender of The Crown er tilbake

Defender of The CrownAlle gamle Amiga-fanatikere vil nå kunne glede seg over å finne en full Shockwave-versjon av HELE Defender of The Crown (DOTC) fritt tilgjengelig på spillselskapet Cinemawares hjemmesider.

Det er snakk om en fullstendig konvertering av det gamle Amiga-spillet, som stort sett er tro til originalen. Likevel, vil nok de av oss som virkelig er kjenner DOTC som sin egen bukselomme irritere oss grønne over at musikken ikke alltid stemmer 100 prosent, og at spillet bare nesten er som det skal være.

Amiga-spill på PC-en

Så selv om DOTC har blitt et Shockwave-spill i ypperste klasse, vil nok mange Amiga 500-veteraner kose seg minst like mye med den nå fritt tilgjengelige originale versjonen av spillet, som du også kan kjøre på en helt vanlig PC ved hjelp av emulator-programmet WinUAE. Cinemaware har gjort både DOTC og flyspillet Wings tilgjengelig på denne måten på www.cinemaware.com.

Den siste versjonen av WinUAE finner du på www.freiburg.linux.de/~uae/ eller www.codepoet.com.

Vil Robin Hood skape begeistring for Cinemaware også hos dagens unge spillere?

Cinemaware har med andre ord virkelig tro på nostalgi blant dataspillere, og vi hyller dem for det, men det jobbes også intenst med å få ferdig stortittelen Robin Hood. Dette ser ut til å bli en slags neste generasjon av Defender of The Crown, og etter tidlige skjermbilder å dømme ligger det an til å bli et svært så trivelig gjensyn med middelalderens England.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse