DiGi logo

Annonse


Telenor dundrer inn i Malaysia

DiGi logoI helgen fikk Telenor tilstrekkelige aksepter på sitt tilbud fra eksisterende eiere, slik at Telenor nå får en eierandel som overstiger 50 prosent. Telenor har fortsatt to uker på å nå målet på 61 prosent.

Aksept

«Telenor har pr. 11. august mottatt tilstrekkelige aksepter for sitt begrensede offentlige tilbud om oppkjøp i DiGi, Malaysia til at minimumskravet om å komme opp i en eierandel på over 50 prosent er oppnådd. Telenor har også fått den nødvendige tilslutningen fra eksisterende eiere av mer enn 50 prosent av aksjene som ikke allerede eies av Telenor», heter det i en børsmelding.

Tilbudsdokumentet til DiGis aksjonærer ble utstedt 6. august, og tilbudet står åpent fram til 27. august (21 dager fra utstedelsesdato).

En million kunder

Telenor eier fra før 32,9 prosent av de utestående aksjene i DiGi, som har mer enn én million mobilabonnenter pr. 31. mars 2001. Malaysiske myndigheter har tidligere godkjent Telenors søknad om å øke sitt eierskap i DiGi til maksimalt 61 prosent.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse