Stoppeklokke e-bok

Annonse


Her er en e-bok – du har ti timer!

Stoppeklokke e-bokDet elektroniske bokforlaget RosettaBooks, i samarbeid med Adobe og Reciprocal, har en ny salgsløsning på Agatha Christies roman «And Then There Were None».

Den digitale boken selges nemlig med en innebygd stoppeklokke, som gir leseren ti timer på å pløye seg gjennom verket. Kunden kan med andre ord åpne og lese fra boken så ofte han vil, men med en kumulativ øvre tidsbegrensning på ti timer.

Det som gjør det hele interessant, er at en tidsbegrenset bok ikke koster mer enn $1, altså en knapp tikroning. Kanskje er det denne type nytenking som vil få det hittil ikke overveldende salget av e-bøker til å skyte fart?

Hvor kjapt leser du? Den tidsbegrensete boken er å få tak i på www.rosettabooks.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse