Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fortsatt håp om Magcom-produksjon

– Vi forhandler i øyeblikket med et internasjonalt selskap som kan tenke seg å overta MagCom og også videreføre produksjonen av mobiltelefoner.

MagCom bitteliten2
-Jeg opplever i øyeblikket mulighetene som 50-50 for en slik løsning, opplyser adm. direktør Henning Stene i MagCom.

Han legger ikke skjul på at en total overtakelse av selskapet med videreføring av både programvareutvikling og hardwareutvikling er den foretrukne løsningen. En avklaring må skje i løpet av få dager.Det eksisterer tre andre alternativer: Salg av bare programvarebiten, videre drift i egen rfegi av bare programvare og styrt avvikling eller konkurs.

Aksjonærløsning?

Henning Stene bekrefter at det er en forutsetning for videre drift at både de tre største norske investorene og amerikanske Insight Capital blir einge om å skyte inn det som trengs for å fortsette driften. Sannsynligvis vil det dreie seg om en midlertidig løsning for å kjøpe seg tid til å finne en permanent basis.

(Telecom.no)

Stikkord: Mobil