Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Panasonic DV

DV med avtagbart stillbilde

Med Panasonics nye DV-kamera kan du skille videodelen og stillbildedelen. Dermed trenger du ikke å dra med deg begge deler når du er ute på tur.

Panasonic DV
Kameraets vekt og størrelse blir betydelig redusert når du skiller de to delene. Med begge deler på plass veier kameraet 570 gram og er 11.5 cm høyt. Tar du vekk DV-båndmekanismen, får du et stillbildekamera som veier 360 gram og måler 7.7 cm i høyden.

Video på SD

Skulle du ikke gidde å ta med deg videodelen og likevel ønske å ta opp levende film, går det greit. På det 64 MB store SD-kortet i stillbildedelen får du plass til en drøy time video i det komprimerte MPEG4-formatet.

Som stillbildekamera er den nye modellen som andre DV-kameraer ingen fullgod erstatning for et godt, frittstående stillbildekamera. Oppløsningen er på 1 Megapixel, med valg mellom 640X480- og 1200X900.

Bra zoom

Med 10X optisk og 100X digital zoom har likevel kameraet fordeler framfor de fleste dedikerte stillbildekameraer.

Kameraet lanseres 1. september i Japan, og vil der koste rundt 15 000 kroner.