Mediaenforcer

Annonse


Gratis P2P-spion

Mediaenforcer Media Enforcer er et selskap hvis overordnete mål er beskrevet som å ledsage Internett til modenehet som en legal, nyttig plattform for alle opphavsrettseiere.

Blant annet står de bak en rekke programmer som skal hjelpe artister og andre beskytte sine rettigheter – først og fremst ved å kunne spore opp og identifisere tilfeller av ulovlig distribusjon og kopiering av filer på nettet, og deretter utpeke hvem det faktisk er som står bak transaksjonen (f.eks ved å spore opp IP-adresser).

Siste nytt fra denne gjengen er programmet Media Enforcer Scanner, som søker gjennom bestemte IP-adresser på nettverket ditt og leter etter maskiner som bruker Peer-2-Peer fildelingstjenester. Programmet kan blant annet plukke opp bruk av Napster (riktignok kanskje ikke nå som tjenesten er nede) ,Gnutella, Aimster, Morphes og varianter av disse.

Media Enforcer Scanner er presentert som et program beregnet på nettverksadministatorer og -oepratører, enten for å kontrollere bruken av båndbredde, av sikkerhetshensyn, eller for å sjekke at bedriftens surferegler overholdes.

Last ned Media Enforcer Scanner