Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ikke farlig med nakne damer

De små damene som stripper rundt på noen millioner PC’er samler samtidig inn informasjon om hvordan programmet benyttes. Ufarlig, men plagsomt for enkelte.

Virt strip 4
Det er ikke farlig å installere VirtuaGirl på PC’en din – med mindre noen i din nære omgangskrets skulle føle seg så støtt at de henter kjevla. Etter at vi skrev om de små nakendanserne har vi fått en rekke tilbakemeldinger fra lesere som er bekymret for uheldige bivirkninger.

Registrerer bruk

Informasjonen som samles inn dreier seg om hvordan programmet er startet, når det er kjørt, og om det er benyttet en registrert versjon (det tror den selvsagt at det er, om du bare har husket å døpe om en *.BK1-fil til *.BK3).

Ingen døråpner

Når nakne damer bedriver dyneløfting er det normalt all mulig grunn til å være på vakt. I dette tilfellet vil du imidlertid ikke merke at registreringen skjer, med mindre du har installert en brannmur som registrerer at programmet forsøker å sende fra seg noe på nettet.

Informasjonen som registreres inneholder ikke opplysninger som gjør noen i stand til å forårsake skade på din maskin, utover den skade du alltid kan påføres når du er koblet til et nettverk.

Lett å fjerne

Du kan også selv gå inn i registeret og stanse registreringen. Dette gjør du ved å trykke «start» og «kjør». Skriv inn «regedit». Klikk på «rediger», og velg «søk etter». I søkefeltet skriver du «geishalounge.com». Når filen er funnet sletter du den bare, før du lukker registeret.

Selv om ukyndige advares mot å redigere registeret er det ingen fare forbundet med dette lille inngrepet. Pass bare på at du ikke faller for fristelsen til å slette andre filer du mener ser litt overflødige ut.