Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia vibrator

Nokia støtt av vibrator-annonse

-Skaff deg en Nokia mobiltelefon og få vibratoren Ultimo på kjøpet! Denne annonsekampanjen fra nederlandske Tring ble for sterk for kost for finnene.

Nokia vibrator
Nederlandske tring går nye veier for å selge mobiltelefoner, og annonserte nylig for en komplett pake bestående av en Nokia 3330 mobiltelefon, et abonnement hos KPN og en vibrator fra Natural Contours.

-Ikke meningen å støte noen

Protestene har fått Tring til å trekke annonsen og rykke ut med en beklagelse på sine nettsider. -Etter dype samtaler med Nokia, Natural Contour og TBK har vi besluttet å fjerne annonsen fra disse nettsider, skriver Tring, samtidig som de presiserer at det aldri var meningen å stille noen av disse selskapene i forlegenhet.

Een prettig pakket

Vibratoren det er snakk om omtales som »ergonomisk designet for å passe konturene på en kvinnekropp». Produktets fasong viser tydelig at det her ikke bare er ømme skuldre som skal masseres. Selv om annonsen er trukket, selges »Een prettig pakket» fremdeles.

Du kan også bestille bare vibratoren, men må da betale 45 Euro (ca. 360 kroner).

Onde tunger vil sikkert stille spørsmål ved behovet for en separat vibrator når man har en Nokia 3330. Vi nøyer oss med å minne om problemene knyttet til mobiltelefoner og fukt.

Stikkord: Mobil