Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Palm 505 stort

Og Palm sa: -La det bli lys

Har du en palm 500 eller 505 kan du ikke ha unngått å komme i situasjoner der du kunne øsket deg bedre lys. Nå kan du laste nødhjelp fra Palms hjemmesider.

Palm 505 stort
Nå må du ikke la deg lure til å troat det lille programmet gjør bakgrunnsbelysningen sterkere eller fargene (505) klarere. Derimot dreier det seg om et program som får maskinen din til å huske hvilken lyssetting du hadde sist maskinen var i bruk.

Spar to sekunder

I praksis betyr det at du skrur på bakgrunnsbelysningen ved å holde strømbryteren inne i 2 sekunder. Om du slår maskinen av mens bakgrunnsbelysningen fortsatt er aktiv, vil den komme på av seg selv neste gang maskinen startes.

Fordelen er at du slipper å holde knappen inne i 2 sekunder når du trenger lys. Ulempen er at du kan komme i skade for å skru på bakgrunnsbelysningen når du ikke trenger den. I dagslys kan det være vanskelig å se dette, og dermed risikerer du å redusere batterilevetiden betraktelig.

Du finner filen på www.palm.com