Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norske finalister i Fusion Awards

I konkurranse med 800 programvareselskaper fra hele verden har de to norske selskapene Mamut og Agresso kvalifisert seg til finalen i årets Fusion Awards.

Agresso Mamut
Det er Microsoft som nominerer deltakerne i denne konkurransen, som kan sees som en slags intern Oscar-utdeling for Microsofts sertifiserte partnere. Mamut ASA er kvalifisert som beste løsning for småbedrifter, mens Agresso Group er nominert i klassen årets beste standardløsning.

Finalen

Det konkurreres i til sammen 12 klasser, og de norske finalistene representerer Vest-Europa i sine klasser. Finalen finner sted i Anaheim den 15. juli. Da blir det klart om de norske bedriftene vil klare å nå helt til topps i konkurransen.

Unike

-Det er sterkt at Norge hevder seg med to finalister i denne harde konkurransen. Jeg er imidlertid ikke overrasket. Mamut og Agresso har begge utviklet programvare som fremstår som unike i hvert sitt segment» sier Anders Mamen i Microsoft Norge.