Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdens mest sexy nerd 2001

Kåringen av verdens mest sexy nerd 2001 er over. Konkurransen oser av doktorgrader og intelligens, mens utseendet nok tillegges mindre vekt…

Nerd Ellen
Sexy nerd? Finnes det da? Hva er det som er så sexy med folk som spiller Quake i stedet for å ha sex, og som gjemmer Computerworld under madrassen??

Finalistene i årets nerdekåring

Unisex

Fire kvinner og fem menn har kjempet nå om tittelen Verdens mest sexy nerd. Kåringen handler først og fremst om å ha greie på matematikk, datamaskiner og programmering, i tillegg til at du må ha rimelig god oversikt over de mest populære nerdespillene og nerdepersonlighetene fra film og virkelighet.

Nerdehumor

Vinneren av årets kåring, Ellen Spartus fra California, er kanskje ikke det mest sexy vi har sett. Men jenta er et oppkomme av gode vitser, som foreksempel denne: Hvorfor tar programmerere feil av Halloween og 1. juledag?

-Fordi 31 OCT = 25 DEC!!!

Vannvittig morsomt – i alle fall for oss som ikke ante at «OCT» betyr octal (base 8) mens «DEC» står for decimal (base 10). Men nå vet vi det til neste julebord.

Meld deg på

Om du føler deg forbigått i årets kåring skal du ikke fortvile. Det skal kåres nerder neste år også, og på kåringens nettsiderkan du registrere deg som deltaker. Her blir du så testet i matematikk og vitenskap, datamaskiner, nerdekultur og science fiction, i tillegg til at du må besvare noen spørsmål om deg selv.

Lav nerdefaktor

Vi prøvde testen og klarte med et nødskrik å hangle oss igjennom. Men med 107 av 157 mulige poeng er det liten grunn til å tro at vi ender opp som utbrettsnerder med det første. Tilbakemeldingen fra arrangørene var i alle fall grei – Don’t call us, we call you!