Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny ungdomsmobil fra Ericsson

Ericsson lanserer under den pågående CommunicAsia-messen en ny ungdomsmobil – A3618. Samtidig går det hete rykter om den nye PDA-telefonen R580.

Ericsson A3618
Den nye A3618 lanseres på det asiatiske markedet i løpet av tredje kvartal, skriver det svenske nettstedet mobil.se. Trolig vil den komme til Norge i samme periode.

I følge mobil.se er det snakk om en oppfølger til det de kaller en mer eller mindre mislykket forgjenger – A2618.

A3618 varierer fargen på display belysningen, alt etter hvem som ringer deg. Lyssettingen kobles opp mot nummer i adresseboka.

For de spillekåte har telefonen både Tetris, Erix og Pulldown. WAP og T9 ordgjenkjenning er også med. Taletiden er oppgitt til 4 timer og standbytid til 180 timer.

Oppfølger til R380

Oppfølgeren til Ericssons toppmodell, PDA-tefefonen R380, har hittil ingen sett på messen. Men ryktene flyr høyt og lavt om R580 befinner seg i en koffert på hotellrommet til en Ericsson-sjef, og at ledelsen i selskapet teller på knappene om de skal slippe katta ut av sekken eller ikke.

Modellen skal både ha faqrgeskjerm og GPRS. Sent i går kveld fikk mobil.se bekreftet telefonens eksistens av en ellers lite snakkesalig Ericsson-ansatt.

Telefonen regnes som Ericssons svar på Nokias 9210, som vi ITavisen.no testet i forrige uke.

Stikkord: Mobil