Compaq EVO T20

Annonse


Compaq med supertynn PC

Compaq EVO T20Målgruppa er typiske brukere er for eksempel et call-center som skal gi rask og effektiv informasjon, et reisebyrå som skal sjekke ledige plasser eller en resepsjon som skal registrere besøkende.

Men vi ser også for oss at privatpersoner som bare vil være på nett, og som ikke vil bruke 10-15 000 kroner på en fullblods PC, vil se EVO som et alternativ.

Bare USB-port

I følge Compaq tar det meget kort tid å sette opp den tynne klienten. Oppgraderinger av drivere enkelt fordi dette foregår sentralt på serveren. EVO T20 inneholder få komponenter, og skulle dermed borge for lave supportkostnader. Det er verken serie-, parallell- eller nettverksport – bare USB.

Lettversjon av NT

EVO T20 er den første tynne klienten på det norske markedet som benytter operativsystemet Windows NTe. Det bygger på Windows NT, og er dermed betydelig mer stabilt og tilbyr økt sikkerhet i forhold til Windows CE.

Annonse


Windows CE ble opprinnelig utviklet for håndholdte produkter som iPAQ Pocket PC, og ikke tynne klienter. Dette har Compaq nå tatt konsekvensen av og benytter Windows NTe på sine nye tynne klienter.

Veiledende pris med moms blir fra kr 5580,- til kr 6820,-

Annonse