Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Alcatel gir ikke opp mobiltelefoner

Det franske mobilselskapet Alcatel vil ikke lenger satse på mobiltelefoner, skriver en rekke nyhetsmedier i dag. Men Alcatel tilbakeviser påstanden.

Alcatel lanserte flere spennende mobiltelefoner under årets CeBIT-messe i Hannover. Nå blir det sådd tvil om hvorvidt vi vil få se de ferdige produktene i butikkene. En uttalelse om at Alcatel dropper produksjonen av håndsett er missoppfattet, hevder Ketil Berntzen ved Alcatel i Norge.

Liten og sexy fra Alcatel – og på plass i butikkene til høsten!

Nyhetene kommer

-Vi har valgt å utvide samarbeidet med Flextronics. I praksis betyr dette at Flextronix kjøper Alcatels fabrikk i Frankrike, overtar de ansatte og fortsetter produksjonen av Alcatels mobiltelefoner, sier Bertzen. Han lover også at »moteløven» Alcatel 511 vil være på markedet i september/oktober.

Alcatel vil med andre ord ikke selv produsere mobiltelefoner, men skal i stedet konsentrere seg om kjerneområdene nettverk, optisk utstyr og romfartsteknologi.

Stikkord: Mobil