Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gateopprør i voldelig dataspill

Lei for at du glipp av de siste gateopptøyene? Fortvil ikke – nå kommer PS2-spillet hvor du selv kan sprenge, denge, og trampe hardt på lovens lange arm.

State of Emergency
Rockstar Games, i det siste kjent for respektable spill som Smuggler’s Run, Grand Theft Auto og Max Payne (som kommer på PS2), slår i oktober til med et nytt oppsiktsvekkende brutalt og voldelig spill for Playstation 2: State of Emergency.

Knus alt og alle

Historien bak spillet er å finne på Rockstar sine hjemmesider: Den fiktive undertrykkeren American Trade Organization har erklært unntakstilstand, og myndighetene styrer og tyranniserer byen med jernhånd for å prøve å kontrollere opprørerne. Det er opp til deg å bokstavelig talt knuse alt og alle for å destabilisere ATO. Bruk alle gjenstander tilgjengelig til å slåss med, inkludert jernrør, murstein, benker – til og med løse kroppsdeler.

Rockstar hevder forøvrig at spillet på ingen måte henspiller på det brutale og blodige World Trade Organization-opprøret i Seattle i 1999 (hvor brutaliteten først og fremst ble utført av politiet).

Trivelig julegave

En trailer fra det kommende spillet er tilgjengelig. Her kan du kose deg med detaljer som viser hvordan du som spiller skal sparke og tråkke på folk som ligger bevisstløse på gaten, sprenge bygninger i lufta, og slå livslysten ut av uniformerte ATO-soldater med parkbenker…og altså løse kroppsdeler.

Hvorfor ikke ta en titt selv, på www.rockstargames.com (QuickTime).

Dette er vel midt i blinken som julegave til lillegutt…

Stikkord: spilltester