Mozilla

Annonse


Mozilla 0.9

Mozilla er motoren i Netscape, og har lenge vært den foretrukne nettleseren for Linux-folket. Det finnes imidlertid også en utmerket Windows-versjon, ferdig kompilert og utpakkbar.

Netteleseren minner svært mye om Netscape 6.01, men er enklere og tilsynelatende mer stabil. Hastigheten er håret bedre enn de andre når både maskin og nettforbindelse er i orden- litt avhengig av hva slags sider det er snakk om.

Dinsides valutakalkulator gikk fint, mens Oslo Sporveiers ruteopplysningssted Trafikanten.no skapte problemer med scriptet som ligger under «neste» og «forrige»-knappene. I stedet for nye rutetider, kom selve skriptet fram på skjermen.

E-postleseren er helt fotgjenger, akkurat som Operas. Nyhetesleseren er derimot et funn for de som ikke er så bevandret i denne verdenen. Ekstremt enkelt å sette opp, med et oversiktilig og lettfattelig grensesnitt hele veien.

Annonse