Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny nettleser til VisorPhone

Handspring har nå lansert en ny programpakke med flere funksjoner for trådløs dataoverføring. I pakken ligger Blazer, en ny funksjonsrik nettleser for Palm OS

Handspring Blazer
Blazer virker på alle PDA’er med Palm OS, forutsatt at de har en eller annen form for modem. Inkludert i programvaren er en nettleser, et meldingssystem og en e-postleser. Programmet leveres på CD sammen med VisorPhone uten tillegg i prisen.

I tillegg til nettleseren Blazer ligger Yahoo! Messenger, JP Mobile One-Touch Mail og Electric Pockets BugMe (meldingsapplikasjon) på CD’en. JP One-Touch Mail er et program som lar deg sende og motta e-post, i tillegg til kontakter, avtaler og notater.

BugMe er en fiks liten applikasjon som lar deg sende og motta håndskrevne notater, diagram, skisser og bilder ved hjelp av PDA’en.

Blazer kan også kjøpes separat fra Handsprings nettsider, der prisen er oppgitt til 20 dollar (ca. 180 kroner).