Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Følg E3 Expo på ITavisen.no

Følg med på verdens største messe for elektronisk underholdning – Electronic Entertainment Expo. Itavisen.no gir deg nyhetene direkte fra Los Angeles.

Foto: Guro Frostestad
62,000 forhandlere, utviklere, investorer, og pressefolk fra over 100 land samles på E3 Expo, i Los Angeles 16-19 mai, går E3 Expo av stabelen i Los Angeles.

Det meste som rører seg i spillbransjen vil med andre ord være til stede, deriblant 450 selskaper med teknologier, dingser, eller spill å vise frem. Microsoft har lovet å gi verden en nærmere titt på sin Xbox, og vil komme med en offisiell lanseringsdato og prissetting. Samtidig vil Nintendo kjempe hardt for å rette søkelyset mot sin nye Gamecube, og det forventes at Sony har spennende PS2-nyheter på trappene.

Messen vil også være full av utviklere og bransjeveteraner som samles for å diskutere hvordan fremtiden for interaktivt dataunderholdning vil se ut, på PC-skjermen, på mobilen, på TV-en, og på nettet.

Daglige oppdateringer og godbiter fra messen får du her på ITavisen.no.

Stikkord: spilltester