Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm på filmfestival

Palm lar ikke mulighetene for et PR-stunt gå i fra seg. Nå utstyrer de 50 av de hippeste gjestene under årets filmfestival med en PDA som kan vise traileren til Moulin Rouge!

Palm Moulin Rough
Det VIP’ene får er en Palm Vx med Generic Medias gMovie ferdig installert, samt traileren til filmen Moulin Rouge i gMovieformat. I tillegg skal mottakerne få en CD med Generic Medias gMovie Maker, programmet som gjør at du kan konvertere de fleste digitale medieformat for avspilling i gMoviespilleren.

Om Nicole Kidman og de andre stjernene vil komme viftende med sine små sortgrått-liksom-lommeTV’er etter dette skal være usagt. Å se video på en Palm blir som å se da Vincis Mona Lisa krympet til under 6×6 cm, skrevet ut på en sliten fax-maskin.

Gjør som Nicky

Kunne du likevel tenke deg en smak av stjernenes verden kan du laste ned programvaren og prøve dem selv. GMoviespilleren har vært tilgjengelig på nett siden mars, og koster ingen ting. Programmet som konverterer filer til gMediaformat kan også lastes ned, men da som en testversjon med begrenset varighet og funksjonalitet.

Du er heller ikke avhengig av Nicole Kidmans lønnsnivå for å kjøpe lisensen. Fullversjonen koster ikke mer enn snaut 300 kroner.

Applikasjonen finner du på www.genericmedia.com.

Stikkord: Mobil