Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Endelig software til R520?

På spørsmål om når programvaren til R520 kommer svarer Ericsson at den vil bli lagt ut på Internett i slutten av uken. Det har de svart i fire uker på rad.

Men denne gangen har vi det skriftlig. På Ericssons informasjonsside kan hvem som helst lese at programvaren skal legges ut 10. mai. Vi får håpe at det stemmer, for denne saken begynner å bli en smule pinlig for svenskene.

Morsommere når den virker

Når programvaren er klar skal Ericssons nye flaggskip være fullt operativ, med mulighet for synkronisering mot PC, innbygget Bluetooth, HSCSD, GPRS og WAP 1.2.1. Det blir litt morsommere å eie verdens mest avanserte mobiltelefon når den til og med virker!

Kan brukes likevel

Selv om programvaren har vært mangelfull har vi kunnet bruke vår testtelefon som GPRS-modem over Bluetooth, IrDA og kabel. Vi har også fått testet WAP over GPRS, mens en test av WAP 1.2.1 foreløpig ikke har noen hensikt. Årsaken er at det ennå ikke finnes tjenester som benytter seg av de nye egenskapene i denne WAP-protokollen.

ITavisen.no har med andre ord testet R520 en tid, men med mangelfull programvare og en testtelefon som avviker noe fra sluttproduktet. En endelig testrapport vil du finne på disse sidene så snart sluttproduktet er ferdig testet.

Egne erfaringer med R520? Send e-post til [email protected]!

Stikkord: Mobil