Opera 5.1

Annonse


Opera bygger inn Google

Opera 5.1Opera har lenge benyttet Google som standard søkemotor for den som har klikket i nettleserens søkeboks. Med tettere integrering får brukerne raskere søk. Siden Opera 5.0 ble lansert har selskapet opplevd en utrolig etterspørsel etter nettleseren. Daglig er det mer enn 20.000 nye brukere som laster ned den gratis programvaren fra nettet.

-Google er en nøkkelkomponent i arbeidet med å gi våre brukere det beste verktøyet for søk og navigasjon på Internett, sier Rolf Asev i Opera. -Med Operas raske nettleser og Googles intelligente søketeknologi har vi kombinert det beste sidene ved søk og surf.

-Når Opera velger å integrere vår søkemotor viser det vår ledende posisjon som leverandør av raske og presise søk, noe som er essensielt for å skape en best mulig brukeropplevelse, sier Sergey Brin, Direktør og en av grunnleggerne i Google.