Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lanserer verdens minste NMT450

Med en vekt på 109 gram og en høyde på 10 cm er Benefon Exion verdens minste NMT 450. Dessuten er den utstyrt med flere nye finesser.

Exion NMT liten
Det finnes fortsatt de som sverger til NMT 450 (Nordisk Mobil Telefon). Årsaken er at disse telefonene har lang rekkevidde, noe som mange steder gir 450 bedre dekning i terreng enn hva tilfellet er med den digitale GSM-telefonen. Det er derfor særlig blant jakt- og friluftsinteresserte at 450 fortsatt står høyt i kurs.

Exion har en utgangseffekt på 1,2 W, noe som gir god fremkommelighet og optimal nettverkstilgang.

Lik Benefon

Utseendemessig er telefonen tilnærmet identisk med Benefon Q. Knapper, materialer og display er det samme på de to modellene, med unntak av at Q har en liten «i » på anropstasten. Dette markerer at Q er en WAP/HTML-telefon, i motsetning til Exion som ikke er noen digital telefon. Dessuten er antenna til 450-telefonen en anelse lenger.

Exion kommer i to farger – sølv og rutenium (grå).

Tre antenner

Under dekselet har telefonen DSP (digital Signal Processing) og SAW (Surface Acoustic Wave). Telefonen har videre tre ulike antenner for å sikre best mulig dekning. Den har også fått vibrasjonsvarsling og dagbok.

Benefon Exion bruker for øvrig samme tilbehør som Benefon Q, hvilket betyr at du får full tilbehørspakke med alt fra reiselader til stemmestyrt bilmonteringssett.

Telefonen er ventet leveringsklar i Norge rundt månedsskiftet juni/juli, sier Anders Folkenborg hor importøren TeleScan til ITavisen.no. Prisen er foreløpig ikke fastsatt.

Stikkord: Mobil