Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Media Player 8 klar for nedlasting

Microsoft hevder at siste versjon av Windows Media Player kun fungerer under det kommende operativsystemet Windows XP, men sannelig dukker ikke en nedlastbar Win2000-versjon opp på nettet.

Windows Media Player
Til tross mye kritikk for å «uetisk» pakke programmer inn i operativsystemene sine for å knekke konkurransen, valgte Microsoft å gjøre sin nye Windows Media Player 8 tilgjengelig kun for de som går til innkjøp av Microsoft Windows XP – på grunn av «tekniske årsaker» kan nemlig ingen andre operativsystemer kjøre den nye spilleren, forteller Microsoft

Betaversjon

Likevel har det nå dukket opp en betaversjon av medieavspilleren på nettet, som etter sigende fungerer både på Windows ME og 2000. ITavisen.no har testet det uoffisielle betaprogrammet på Windows 2000, og det ser ut til å fungere bra. Hvorvidt all funksjonaliteten som er tiltenkte den ferdige versjonen av Media Player 8 er tilstede vites ikke.

Vi gjør oppmerksom på at utprøving av betaversjoner er en relativt usikker prøvelse for datamaskinen din, særlig når det er snakk om fullstendig uoffisielle programpakker, slik som denne.

Windows Media Player 8 Beta 2 build 8.0.0.4228 kan lastes ned fra savagenews.com