Tore Neset (red.)

Annonse


Redaktørskifte i ITavisen.no

Tore Neset (red.)Tore Neset er 44 år gammel, og har vært redaktør i itavisen.no siden han kom fra Dagbladet i februar i år.

– ITavisen.no har hatt en formidabel økning i antall lesere den senere tid. Det er derfor en stor utfordring å overta stafettpinnen etter Sommerlund som har bidratt sterkt til å gjøre nettstedet itavisen.no til markedsledende på it-nyheter i Norge, sier Tore Neset.

29.000 daglige lesere

Gallups WebTopp-måling første kvartal i år bekrefter fremgangen. Itavisen.no har nå 29.000 daglige og 83.000 ukentlige lesere, begge tall er en fremgang på 5.000 lesere fra fjerde kvartal i fjor.

Samtidig med fremgangen i antall lesere merker itavisen.no som andre nettsteder en tøffere kamp om annonsekronene. Dette har ført til at ITavisen.nos totale bemanning reduseres fra 11 til åtte medarbeidere. Itavisen.no opprettholder med dette sin målsetting om å levere et positivt resultat.

– Min viktigste oppgave er å lage en avis som gis oss enda flere fornøyde lesere. Det gjør vi best ved å fortsette å skrive spennende nyheter, utføre skikkelige tester og gi nyttige råd. Jeg føler meg trygg på at vi skal greie dette med den dyktige staben vi har, sier Neset.