ITavisen.no AvantGo

Annonse


Med ITavisen.no i lomma

ITavisen.no AvantGoEgentlig er det svært enkelt. Du går til www.avantgo.com og laster ned programvaren som er tilpasset din maskin. Deretter kjører du installasjonsprogrammet på PC’en. Neste gang du synkroniserer PDA’en installeres også den mobile klienten. Dermed kan du surfe rundt på internet uten å bruke tellerskritt. Sidene du vil lese på er allerede lagret i minnet på PDA’en.

Før du får nyhetene til din PDA må du registrere deg som bruker. Det gir deg muligheten til å sette opp en egen profil slik du ønsker at den skal være. Det er denne profilen som avgjør hvilke aviser som skal leses, dybden på linkene osv.

For sider skrevet for PDA holder det med en linkdybde lik 1. Du setter også størrelsesbegrensninger, slik at du slipper å fylle hele minnet med Avant Go sider.

For å finne ITavisen.no velger du norske kanaler. Gå deretter til teknologi, og klikk på »+»-tegnet under »ITavisen.no». Følg instruksjonene på skjermen, og neste gang du synkroniserer PDA’en så får du de siste IT-nyhetene på kjøpet.

Annonse


Gratis

Tjenesten er gratis, og ønsker du å legge inn andre aviser eller nettsteder er fremgangsmåten den samme.

Det er også mulig å gjøre en hvilken som helst WEB-side til din egen Avant Go kanal. Det er så enkelt som at neste gang du er inne på siden via din PC klikker du på den nye knappen »Create Mobile Favorite». Her er det viktig å ikke sette linkdybden for dyp. Mange sider har drøssevis av linker til sider med like mange linker. Da blir det fort trangt i minnet på PDA’en!