NRK UMTS

Annonse


NRK+NetCom=sant

NRK UMTSNRK Telekom, som er del av NRK Futurum, skal sammen med Netcom utvikle tjenester spesielt tilrettelagt for GPRS og UMTS.

– Vi synes det er viktig å være tidlig ute på GPRS og UMTS, for å forsøke å bli innovatører innen disse nye teknologiene. Dette er en ny industri som krever tette bånd mellom teleoperatør og innholdsleverandør, sier programsjef Anne Halvorsen i NRK Telekom.

Nytt og kreativt

Ifølge pressemeldingen legges det opp til et nært samarbeid for å skape noe nytt og kreativt i skjæringspunktet mellom TV, radio, Internett og mobiltelefoni.

– Samarbeidet har bare nettopp startet, og det er foreløpig for tidlig å si noe konkret om hva slags tjenester vi vil utvikle. Men i første omgang vil det dreie seg om nyheter og underholdning, sier Halvorsen til ITavisen.no.