Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Med nesa begravd i mobilen

Så snart hastigheten på nettet øker, og skjermene blir litt større, vil vi få lyst til å laste ned og nyte våre favorittromaner på mobiltelefonen – det satser i det minste amerikanske Versaly Games på.

Sendo-Stinger
Den Seattle-baserte tjenesteleverandøren Versaly Games har nå slatt seg sammen med e-bokselgeren Fictionwise.com, med den hensikt å levere bøker trådløst til mobiltelefoner over tredjegenerasjons mobilnett (3G).

De to selskapene tror den økte hastigheten kombinert med større og bedre fargeskjermer på selve telefonene, vil gjøre leseopplevelsen tilstrekkelig god selv på håndholdte terminaler som mobiltelefeoner.

I første omgang er Microsoft Reader og de nye Stinger-telefonene hovedmålgruppen for prosjektet. De første telefonene av denne typen vil ha store 16-bits fargeskjermer, og alltid være online (i hvertfall i teorien).Blant de forfatterne i utvalget til Fictionwise, finner vi kjente navn som Robert Silverberg, Larry Niven, Harlan Ellison, og Mike Resnick.

Stikkord: Mobil