Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nesehorn-beskyttelse for PDA-en

En PDA er en relativt kostbar affære. I alle fall såpass at det ville være trist om den ble ødelagt ved det minste lille uhell.

Rhino 1
Beskyttelsesbokser til PDA har eksistert like lenge som PDA’ene. Det finnes flere varianter i skinn, tekstil, metall og plast. Nå lanserer det amerikanske selskapet RhinoSkin en ny serie produkter der også titan står på listen over alternativer.

Mindre og sterkere

De nye boksene skal i følge selskapet være de sterkeste du kan få i forhold til vekten. Litt av hensikten med en PDA er at den skal kunne bæres i lommen, men mange av dagens løsninger forutsetter at du har rimelig store lommer.

På den annen side har disse alternativene oftest også hatt løsninger for småpenger, kredittkort, kulepenn og annen det kan være kjekt å ha i lomma.

Side- eller glidehengsling

De nye beskyttelsesboksene fra RhinoSkin kommer i to ulike alternativer. Den ene er hengslet i siden, og med et fjærbelastet lokk oppfører den seg omtrent på samme måte som et brillehus. Den andre løsningen har en glidehengsling som gjør at du kan snurr lokket helt rundt og plassere det på baksiden av maskinen når denne er i bruk.

Men det koster å være kar. En PDA-boks med sidehengsling selges i USA for 450 kroner, mens boksen med glidehengsling koster 550,-. Med frakt og norske avgiftsregler blir den neppe billigere i våre forretninger.