Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motorolas mobiltelefoner får kart

Motorola vil lansere kart til sine nyeste mobiltelefoner med Java. Tjenesten er lokasjonsbasert, og gir deg i tillegg rutebeskrivelser.

Motorola kart
Med Motorola i85s og i50sx får du telefoner som integrerer lettversjonen av Java 2 plattformen (J2ME). Telefonene slippes i USA i løpet av kort tid, og kartjenesten skal være oppegående i løpet av høsten.

MiGuide er først og fremst rettet mot profesjonelle brukere, og skal gi nyttig informasjon til brukeren basert på telefonens evne til å registrere hvor den befinner seg. Blant tjenestene er Gule sider, oversikt over forretninger, kart og ruteveiledning.

Telefonene som gir amerikanerne kart er såkalte iDEN-telefoner. Dette tilsvarende våre GPRS-telefoner, og betyr at telefonene hele tiden er koblet opp mot internett. Slik kan brukeren hele tiden få oppdaterte kart over området der han/hun befinner seg.

Stikkord: Mobil