PC-pynt

Annonse


Stylingsett til PC-kabinettet

PC-pyntEn del dataprodusenter har allerede forstått det, og lager laptop’er, PDA’er og mye annet utstyr i gjennomsiktige plastmaterialer. Men plasten er bare delvis transparent og gir deg ikke noe fullgodt innsyn i teknikkens vidunderlige verden.

Annerledes

Det er det heldig vis noen som har gjort noe med. Dersom du bestiller settet Window Kit fra Think Geek kan du på noen minutter få PC-kabinettet til å se ut som en. nei, jeg vet ikke helt hva, men ganske annerledes er det i alle fall.

Plastglass

Vindussettet koster 275 kroner, og består av en glassplate og en pakningslist som sørger for god finish (egentlig er det ikke glass men akryl, noe som hindrer greia i å bli fylt med glass-skår hver gang du blir forbannet på Bill).

Men skikkelig gromt blir det ikke før du også smetter inne den blå PC-neonlampen til 320 kroner.

Med dette utstyret på plass har du i det minste et alternativ til å kikke på vaskemaskinen på lørdagskveldene.