Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kineserne mobber Bush på Palm

Du må mate ham, grille Texas-burgere, legge ned veto både her og der, ha fyllefester, og la ham flørte med praktikantene i det Hvite Hus. Kineserne elsker det!

PortaBush
De gjorde det med Pamela, og nå gjør de det med president Georg W. Bush. Det nye PortaBush-programmet fra Eruptor er på god vei til å bli en ny «craze» i Kina. Det er som å ha en liten Tamagotchi – bare med en amerikansk president i stedet for et søtt kosedyr.

Da programmet ble lansert for knappe to uker siden, ble det kun beskjedent markedsført. Likevel, på det mest intense tidspunktet ble PortaBush lastet ned over to tusen ganger på en time, og ga serverne store påkjenninger, skriver The Standard. Eruptor kunne fortelle at 80 prosent av nedlastingene den timen kom fra Kina.

På søndag hadde 20.000 lastet ned programmet, og en drøy fjerdedel av disse gikk til Kina.

PortaBush koster $5, men en gratis prøveversjon kan lastes ned fra www.eruptor.com.

Stikkord: Mobil