Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Opera klar for nedlasting

Den norske nettleseren Opera er nå klar i ny utgave, med en rekke spennende nye funksjoner – blant annet et eget gestus-system for enklere navigering og surfing.

Opera 5.1
Norske Opera ynder å kalle sin programvare «legendarisk», og er svært fornøyd med sin posisjon som «den tredje nettleser», etter MS Explorer og Netscape. Når de nå lanserer versjon 5.10, lover de å tilby den raskeste, og best Internett-opplevelsen på markedet.

Opera 5.10 er fremdeles gratis og laste ned, men har en innebygd bannerannonse i verktøylinjen. Du kan også velge å kjøpe programmet, for å bli kvitt reklamen.

Bytt utseendet

Blant de nye funksjonene er muligheten for å skifte utseende ved hjelp av skins, innebygd støtte for Flash, bedre sikkerhet, oppdatert e-postklient, og et nytt navigeringssystem hvor du gjør gestuser med musen for å surfe.

Opera 5.10 for Windows kan lastes ned fra www.opera.no.