Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Halvparten vil installere bredbånd selv

Etter at UPC innførte en »Gjør-det-selv» pakke på sitt Chello Bredbåndstilbud, har over halvparten av kundene valgt å installere på egen hånd.

September i fjor innførte UPC en startpakke, som gjorde det mulig for kunden å installere Chello Bredbånd på egen hånd.

-Vi introduserte «gjør-det-selv» pakken høsten 2000, og tilbakemeldingenefra kundene har vært svært positive. En nylig utført kundeundersøkelseviser at omlag 50 prosent velger å innstallere selv og nærmere 90 prosentsynes installasjonen var enkel å gjennomføre.

I tillegg sparer kundene installasjonskostnadene. På forhånd må nettverkskort være installert. Forkunden er det bare å koble til kablene og sette inn en CD i PC’en. I løpetav kort tid er chello installert», sier produktsjef Frode Soleim i UPC.

Siden september har startpakken vært tilgjengelig for Oslo-kunder, men er nå også tilgjengelig for kunder på Romerike, i Stavanger, Haugesund, Bergen og Kristiansand.

UPC er foreløpig den eneste leverandøren av bredbåndsinternett som tilbyr gjør-det-selv-installasjon, men de øvrige tilbyderne har lovet samme tjenesten i løpet av våren. De fleste tar 1500-2000 kroner for installeringen.

Totalt er ca. 130.000 hjem tilknyttet UPCs bredbåndsnett

Stikkord: internett