Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjøp PDA til prutepris

Datamaskiner, PDA’er, nye skjermer, modem og programvare – alt kan kjøpes for en slikk og ingenting under Dataamatørforeningens loppemarked.

pda loppemarked
Selv kaller de det «datafolkets versjon av vårens vakreste eventyr». Uansett er loppemarkedet førstkommende lørdag en glimrende sjanse til å skaffe seg en billig og kanskje brukbar dings av det større eller mindre slaget.

Langt under markedspris

– I fjor kunne man få kjøpt en komplett og utmerket datamaskin for 150 kroner, opplyser foreningens nestformann Knut Nilsen til ITavisen.no.

– Men alt går vanligvis langt under markedspris – også splitter nye datamaskiner.

I år kan Dataamatørforeningen (DAF) blant annet lokke med en rekke PDA’er, blant annet Compaq Ipaq. Erfaringsmessig vil prisen ligge på rundt 1500 kroner, med andre ord langt under markedspris.

For den teknisk anlagte

– Dessuten har vi fått inn masse avansert programvare fra et konkursbo. Her vil det være mye og hente for de virkelig interesserte, mener Nilsen.

Enkelte av dingsene egner seg nok best for den som kan svinge en loddebolt, mens andre ting virker straks de får strøm. Auksjonarius vil gi opplysninger om tilstanden til hver enkelt vare før den går under hammeren.

Arrangørene regner med at mellom 600 og 800 objekter vil bli prutet ned i absurde tilbudspriser eller gå under hammeren i løpet av lørdag.

Loppemarkedet finner sted på Ellingsrud skole i Oslo og er nærmere omtalt på DAFs hjemmeside.