Sandisc CF-kort

Annonse


SanDisk med 512 MB på CF-kort

Sandisc CF-kort512 MB er det største minnekortet som er utviklet til nå. Den stadig økende oppløsningen på digitale kameraer har vær pådriveren for økt minnekapasitet. Med 3 og 4 megapixel oppløsning på bildene kreves stor lagringskapasitet.

Minnebrikker

SanDisc har tilhold i California, og utvikler sine egne minnebrikker. Nylig inngikk de en større avtale med Palm om å levere minnebrikker av typen Multi Media Card til deres nye maskiner Palm 500 og 505.

9 timer musikk

Med mer enn en halv gigabyte minne blir det plass til en del bilder på kortet. Bruker du en MP3 spiller med CF-kort kan du lagre nesten 9 timer med musikk (128 Kbit/s). Du kan også lagre rimelig lange videosekvenser til brukbar fremvisning på en PDA.

Men det koster å være kar. Veiledende pris på CF-kort med 512 MB er i USA 799 dollar, eller omtrent 7.200 kroner. Med norsk toll kan det ta litt tid før den blir allemannseie her på berget.